Velkommen til Kurspartner
Sertifisert sikkerhetsopplæring til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i hele Sør-Norge. Vår base er allikevel på Sørlandet hvor de fleste av våre kunder også er lokalisert.

Aktuelle kurs:

Home

Om oss

Om oss
Kurspartner tilbyr kurs innen kategoriene: truck, traverskran, masseforflytingsmaskiner, lift og varmt arbeid. Kurspartner tilbyr kurs for bedrifter til en rimelig pris. Vi er et lite firma med små administrasjonsutgifter. Derfor kan vi tilby konkurranse dyktige priser. Vi vet at mange bedrifter gjerne vil ha kurs for de ansatte arrangert på kveld/ettermiddag. Derfor tilbyr vi også kveldskurs.

Kurspartner er Sertifisert Opplæringsbedrift. Se for øvrig sertifikat på SGS. Sertifikatet er utstedt av ASAS Sertifisering.

Instruktør
Terje Abrahamsen har mangeårig industri erfaring. Han har jobbet innenfor prosess og med opplæring av operatører. Han er også sertifisert røykdykker fra industribrannvern fra en større industribedrift. I tillegg har han også jobbet som Innsatsleder for brannstyrke ved en større industribedrift. Han har også flere års erfaring fra kurs innen truck, kran, hjullaster, lift og varmt arbeid.

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i hele Sør Norge. Vår base er allikevel på Sørlandet hvor de fleste av våre kunder er.